f t g m
  • iedere dag kinderdisco

  • alle vag welkom

  • veiligheid voorop

  • grote loterij

  • groot zwembad apart kinderbad

  • een grote familie

  • iedere avond gezelligheid

  • zonder sponsors geen camp-out

Copyright 2020 - stichting vag-friends

 

Hallo Kevervrienden.

 

Mogen wij ons even voorstellen wij zijn VAG-Friends en zijn een groep Volkswagen vrienden die van gezelligheid en plezier houden. 6 jaar geleden is er bij ons het idee ontstaan om met z`n allen een gezellig weekend weg te gaan gewoon onder vrienden, maar al snel kwam het idee om er een weekend van te maken waar iedereen zich zelf kon zijn zo lekker kamperen zonder verplichting. Het werd uiteindelijk  het Pinksterweekend op Camping San-Lanaco in Lanaken (België).

 

Na een jaar van vele voorbereidingen en regelen was het dan in 2015 zo ver. Prachtig weer een mooie opkomst voor de eerste keer en `s avonds was er van alles te doen zo hadden we een Kwizznight, optredens van dj's of lekker bij het kampvuur zitten met zijn allen. Het mooiste van de Camp-out vinden we dat niks moet en bijna alles mag.

 

Vooral het samen zijn en het samen dingen doen voor de gene die er interesse in had  stond centraal, bijna iedereen deed ook mee. Wat ook heel mooi was, was dat alle mensen van de camping erbij betrokken werden. Zoals bijvoorbeeld dat de kinderen van de camping mee aan het dansen waren met de minidisco met iedere dag de zelfde nummers zodat ze wisten wat ze konden verwachten en de 2de dag al aardig mee konden doen met het dansje en de ouders die op de achtergrond mee aan het swingen waren. Het blijft natuurlijk altijd zo als de kinderen zich vermaken hebben de ouders/verzorgers ook een super weekend .Ook werden er voor de kinderen meer dingen georganiseerd waaronder: een leuke kleur wedstrijd en natuurlijk werd er een VW thema kleurplaat gemaakt, en het leukste is iedereen heeft prijs.

 

Voor de volwassenen hadden de campinggasten de Jules de Boules baan geopend en kwamen vragen of er iemand interesse had in een wedstrijd, op Zaterdag ging het zwembad open en het was 1 groot feest. De Kwizznight was gezellig jong en oud in de kantine met een DJ het was gewoon super. De lach op ieder gezicht, daar doe je het allemaal voor. Het mooie van de Camp-out is dat je nieuwe mensen ontmoet en mensen beter leert kennen.

 

Omdat het in 2015 een super geslaagde Camp-out is geworden zijn we er mee door gegaan .

 

In de jaren die volgden zijn we flink gegroeid en hebben we er een tombola bij gekregen, met leuke prijzen zoals een echte lego bus, een bus bed, een kever accu auto, en nog veel meer.

 

Iedereen is welkom van jong tot oud van kever tot Porsche ook dag bezoekers zijn van harte welkom.

 

De camp-out is van vrijdag t/m maandag (vertrekdag) tijdens het pinksterweekend

 

En nu 7 jaar later gaan we onze 6de  VAG-Friends Camp-out 2020 organiseren.

op een nieuwe locatie en wel op het evenementen terrein in well (L)

 

Het is voor iedereen een hoop werk om de dingen te regelen en afspraken te maken maar zonder hulp van sponsoren en donaties kunnen we dit niet, daarom willen we ook de mensen bedanken die samen met ons dit allemaal mogelijk maken. Daarom willen wij van de  VAG-Friends crew iedereen uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen en samen met ons het glas te heffen.

 

 

 

Tot ziens

 

Tijdens het pinksterweekend in well

 

m.v.g. Tom jacobs

 

voorzitter stichting vag-friends  

 

 

Search